Menu
Paris / Pâtisseries

Quelle surprise!

macaroner_laduréeIdag hade vi vår sista lektion :-) Äntligen! Slutprov imorgon samt det muntliga testet på tisdag sen är jag FRI från allt vad skola heter. Idag satt jag kvar i skolan och pluggade med en klasskamrat. Att sitta inomhus när det är så fint väder ute kräver mental styrka….ville så gärna ut och få lite färg på kroppen med det får vänta en dag till. Sen så ;-)

Trött och utsliten kom jag hem senare på eftermiddagen och möttes av något bekant…. nämligen en Ladurée bag utanför min dörr! Världens bästa Amélie hade varit i farten och köpt en box med macaroner till mig och lagt i ett “lycka-till-på-tentan”-kort. Hur gulligt är inte det? Jag fick smakerna rose, pommes, vanille samt säsongens smaker noix de coco och menthe…..J’ADORE!!!! Åtta macaroner i de smakar jag föredrar….är helt överlycklig :-)  Vilken fin vän, så omtänksamt och rart av henne! Dessa macaroner kommer definitivt följa med mig in i tentasalen imorgon. Imorgon kommer jag alltså knapra på lyxiga macaroner från Ladurée samtidigt som jag skriver tenta på Sorbonne….längtar!

TRANSLATION:
Today we had our last lesson :-) Finally!
Final test tomorrow and the oral test on Tuesday, then my new life will begin…. Today I was studying with a classmate in school after the lesson. Sitting indoors when it’s nice weather requires mental strength …. really wanted to go out and get some nice sun tan but I have to wait till after my final exam….

Tired after hours of studying I came home later in the afternoon and saw a Ladurée- bag hanging outside my door! My friend Amélie had bought a box of macarons to me with a “good-luck-on-the-exam” card. How cute isn’t that? I got the rose, apple, vanilla and the latest flavours of the season noix de coco and menthe ….. J’adore!! Eight macarons in all the tastes I prefer …. wow :-) What a nice friend, so thoughtful and sweet of her! I will definately bring the macarones with me tomorrow when I will be doing the final test.
Tomorrow, I will eat my delicious macarons from Ladurée while writing my final test at Sorbonne …. can’t wait!

ladurée

macaroner_parismacaroner_ladurée_2

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

4 Comments

 • Ellinor
  21 May 2010 at 20:36

  Med sådant delikat tilltugg kan det inte annat än gå vägen för dig.
  Stort lycka till!
  Kram

 • Irina
  21 May 2010 at 20:41

  Vilken ängel!
  Lycka till i morgon, hoppas att du får fulla poäng på allt. :-)

 • Nina
  21 May 2010 at 22:03

  Blir så nyfiken på såna macarons, många bloggare skriver om dem så jag bara undrar hur delikata dom kan va… Lycka till med tenta!

 • Lisa
  22 May 2010 at 11:45

  Ah, vad snallt av henne! STORT LYCKA till idag, tanker pa dig. Det kommer jattebra.

  Bisous,
  Lisa

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.