Menu
Art & exhibitions / Fashion / Paris

Yves Saint Laurent – exhibition at Petit Palais

Last Friday I went to the Yves Saint Laurent exhibition at Petit Palais in Paris. The exhibition have been going on since March this year and the last day was August 29th. I’m always in the last minute and going there on Friday, two days before the last day, resulted that I had two wait 4 hours in the line to get in!!! Thank God I have a Blackberry so I could keep myself busy otherwise I would have gone crazy. I don’t regret the 4 hours in line, the exhibition was worth every minute. I’ve always liked Yves Saint Laurent and I’m very impressed of his talent and the exhibition really showed was a great man he was in fashion.

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Irina
  01 September 2010 at 23:21

  Wow! Jag köpte en YSL -mascara idag men det här var ju lite bättre. :-)

  Är inte på väg till Paris ännu men siktar på slutet av månaden. Säg till ifall du har möjlighet att ses när du kommer till Stockholm, men om vi inte hinner träffas här så blir det ju snart i alla fall.

  Kramar från förra hemstaden!

 • Nicolina
  02 September 2010 at 19:13

  Hej hej! Har följt din blogg ett litet tag nu! Det är underbart att läsa om din kärlek till Paris! :D Jag bor också i Paris sedan januari i år.. Jag har ännu inte hittat till de där glass-ställena du skriver om, verkar supergott, så det måste testas! :)

  Nicolina

 • Ellinor
  02 September 2010 at 21:29

  Det är tråkigt att jag missade utställningen, hade verkligen varit roligt att gå. Men med min enkla mobil vet jag inte vad jag hade fördrivit de fyra timmarna med ;)
  Kram

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.