Menu
Paris / Parks / Quotes

Every Leaf Is A Flower

Jardin Du Luxembourg“Autumn is a second Spring, when every leaf is a flower” – Albert Camus

Photo taken in Jardin Du Luxembourg with my Nikon D5100 lens 35mm f1.8

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Tilde
  09 December 2013 at 21:33

  Hej, jag har precis hittat din fina blogg och blir så inspirerad! Jag hade nämligen tänkt att flytta till Paris i vår och lära mig franska. Jag ska plugga ett par timmar varje dag – på Sorbonne eller Accord – och det ska bli så kul! Men för att ha råd med vinkvällar och ost vill jag även söka jobb. Har du någon idé om hur mycket franska man ska kunna för att jobba i butik (som t.ex du gjorde, på Ladureé)? Jag hoppas på att lära mig fort och tänker att jobbet blir en del av “språkskolan”, men det kanske är omöjligt utan en grundnivå? Annars får jag söka barnvaktsjobb, det går ju bra det med men butiksjobb är det jag gör här hemma så det vore så kul! Kram

 • diana Alexander
  10 December 2013 at 12:14

  Ah, those beautiful Chestnut trees!!!

 • Solli Kanani
  13 December 2013 at 23:26

  Tilde – vad kul att du ska flytta till Paris :-) Om du kan grunderna i franska och kan tala någorlunda så bör du få ett butiksjobb. Lycka till :-)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.