Menu
Paris / Parks

Jardin Du Palais Royal

jardin-du-palais-royal-008Jardin Du Palais Royal, almost like a secret garden secluded from the buzzy streets of Paris. Elegant arcades surrounds this beautiful park with its tree-lined allées, charming fontain and sublime rose garden. Almost like a hidden gem and definately among my favourite parks in Paris.

Photos taken with my Fuji Finepix x100s
jardin-du-palais-royal-01 jardin-du-palais-royal jardin-du-palais-royal-007jardin-du-palais-royal-006 jardin-du-palais-royal-003palais-royal

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

4 Comments

 • Pato
  21 November 2013 at 11:16

  Vilka vackra foton Solli! Att Paris fortfarande är så vackert i november. Här är det grått och lövträden är kala. :( Älskar by the way de små grafiska justeringarna på bloggen. :) Ha det fint! Kram!

 • Jenny
  02 December 2013 at 10:58

  En av mina favvoplatser i Parran! jag kommer ihåg första gången jag upptäckte det, underbart ju! ett tag hade jag en bild när jag satt på de där pelarna intill som min header… :)

 • Solli Kanani
  13 December 2013 at 23:23

  Tack Pato! Och jag är glad att du gillar nya designen ;-)

 • Solli Kanani
  13 December 2013 at 23:25

  Jenny – vad kul att höra!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.