Menu
Paris / Pâtisseries

Chocolat chaud….

Hot chocolate at Angelinas in Paris Having a chocolat chaud (hot chocolate) at the Salon de Thé Angelina, in Paris , is truly a pleasant moment. Once you’ve had their delicious and creamy hot chocolate a “hot chocolate” will never be the same….

Their hot chocolat is chocolat chaud à l’ancienne (old-fashioned hot chocolate) and is in fact quite different to the regular hot chocolate we are used to outside the French borders…the difference? I will explain very soon ;-)

Angelina – 226 Rue de Rivoli  75001 Paris

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

5 Comments

 • Lev i nuet
  31 October 2012 at 15:23

  En liten fundering bara.. Det känns som att du antingen spenderar ditt liv på att tänka på allt kul som du har gjort för längesedan, eller så tänker du på att du längtar efter att åka hit och dit, alltså framtiden. Du måste leva i nuet! Njut av det du har nu ist! Som sagt det är bara en liten tanke som har slagit mig. Gillar din blogg och har följt den länge men det blir så tråkigt att BARA läsa om inlägg som handlar om vad du gjorde för två år sen i Paris osv…

 • Greg
  01 November 2012 at 6:19

  Oh Solli, no need to explain because that picture of the creamy, decadent, silky smooth looking hot chocolat slowly cascading into the cup………… says it all!

  With 2 of my favourite things in life being in Paris, 1 being Ladurée and 2 being chocolat, is it any wonder I love this city!!

 • Solli
  05 November 2012 at 0:12

  Thanks Greg! And I must say I share the same love for Paris :-)

 • Solli
  05 November 2012 at 0:17

  Lev i nuet – Hej anonym, jag vet inte vilka bilder du syftar på men alla de senaste bilderna jag publicerat från Paris är tagna när jag var där för några veckor sedan, i slutet av september samt i början av oktober 2012. Jag kommer fortsätta skriva om Paris på bloggen med inslag av min vardag vart jag än befinner mig ;-)

 • A sinful cup with… | SOLLI IN PARIS
  20 January 2013 at 10:43

  […] I’m up for a sugarcoma deluxe in Paris I endulge myself with a cup with velvety creamy and rich hot chocolate at Angelina Tea Salon that is located under the arcades of the Rue Rivoli in Paris. They have got […]

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.