Menu
London

My sweet buddies

Ladurée London

Say hello to my sweet buddies, from left cherry blossom flower, strawberry and orange blossom flower. It was one of the highlights during my weekend in London, to endulge myself with some delicious macarons from Ladurée. What I had missed the sweet taste of them….

Ladurée London

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Nayhara
  06 July 2012 at 14:19

  Hej Sollis! :)

  Vilken förebild du har varit för mig, under dessa år! Idag så fick jag ett brev hem, där det står att jag är preliminärt antagen till Sorbonne! så glad jag blev. Tack vare dig som pratade så gott om skolan osv. Nästa steg är att hitta lägenhet, vilket jag håller på att söka nu!Bland annat så tar jag hjälp av en artikel som du har skrivit, som brukar finnas på högra sidan av dun blogg. grymt bra.

  Nästa steg är bara att hitta jobb på Ladurée som du gjorte! :$ njaa, vi får se..

  Tack Solli,

 • Nayhara
  06 July 2012 at 14:19

  Hej Sollis! :)

  Vilken förebild du har varit för mig, under dessa år! Idag så fick jag ett brev hem, där det står att jag är preliminärt antagen till Sorbonne! så glad jag blev. Tack vare dig som pratade så gott om skolan osv. Nästa steg är att hitta lägenhet, vilket jag håller på att söka nu!Bland annat så tar jag hjälp av en artikel som du har skrivit, som brukar finnas på högra sidan av dun blogg. grymt bra.

  Nästa steg är bara att hitta jobb på Ladurée som du gjorte! :$ njaa, vi får se..

  Tack Sollis, för en underbar blogg!

 • Solli
  06 July 2012 at 22:24

  Nayhara – Hej Nayhara! Stort grattis!!! Är så glad att du blivit antagen! Håller tummarna för att du ska hitta boende. massor av lycka till! kram!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.