Menu
Okategoriserade

Vinn en chic Swarowski-prydd skruvdragare från Bosch!

This is for all my blogreaders living in Sweden:

Gör det själv och gör det med stil! Varför ska vi tjejer vänta på att våra fäder, män eller hantverkarvänner ska hänga upp skohyllan eller skruva ihop Ikeamöbeln? Vi kan själva. Fast varför inte göra det med stil? Nu har du möjlighet att vinna den exklusiva Crystal IXO-skruvdragaren smyckad med fler än 600 Swarovski-kristaller. Värde 2 999 kronor.

Just nu firar Bosch att det världen över har sålts 10 miljoner exemplar av den populära IXO-skruvdragaren. Det gör den lilla maskinen till världens bäst säljande elverktyg någonsin. Ett jubileum som firas med en specialutgåva av skruvdragaren – en maskin så exklusiv att den inte finns att köpa någonstans.

Delta i tävlingen genom att kommentera detta inlägg med namn samt din e-postadress, det kanske blir just DU som får möjligheten att imponera på dina vänner med detta kompakta och eleganta verktyg?

Tävlingen avslutas på torsdag den 25 november nästa vecka kl.23h59 då jag drar en slumpvis vinnare. Så skynda att kommentera ;-) Lycka till!

Uppdatering fredagen den 26 november: Den lyckliga ägaren till den blingade Bosch-skruvdragaren blev Therese, stort grattis!

(Tävlingen är sponsrad av Bosch)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

12 Comments

 • Ellinor
  20 November 2010 at 9:40

  …jag flyttar ju snart tillbaka till Sverige och hoppas således kunna vara med i tävlingen.
  Då Daniel har fixat och donat otroligt mycket i huset nu medan jag varit borta, hade det varit roligt om jag kunnat bidra med något när jag kommer hem. Det kräver ju förstås fina verktyg som kan motivera en att göra även de där sakerna som jag annars gärna överlåter i och med bristande kontroll över verktygen :P

  Kram

 • Therese
  20 November 2010 at 12:26

  Jag nästan skäms att säga det men när det kommer till saker som behöver fixas med elektroniska verktyg så har jag samlat de på hög och bett pappsen ta med de när han har haft vägarna förbid. Och han bor ju bara ca 130mil ifrån mig. =)

 • Cecilia
  20 November 2010 at 17:48

  Men vad fin! Tyvärr är det enda verktyg jag äger en hammare, pengarna prioriteras lätt till annat (läs: kläder) istället :) Men det hade faktiskt varit grymt att kunna fixa lite själv, för det är ju självklart att vi kan lika bra, det är bara verktygen som saknas!

 • Nathalie
  20 November 2010 at 20:59

  Åh! En blingad skruvdragare hade varit pricken över i:et i min nya lya som jag får tillgång till i januari :) Här hemma bläddras det i massor av inredningstidningar och planeras kommande möbelköp :)

  Kram

  Nathalie

 • Terese Rhodin
  21 November 2010 at 1:18

  Är gift med en man som mer eller mindre saknar tumme. Att jag dessutom är dotter till en snickare gör ju inte saken bättre. Skall något byggas, sättas upp eller fixas till är det jag som får göra det. Tyvärr har min gamla skruvdragare ett batteri med kapacitet som en mobilvibrator så allt som oftast blir det att låna pappas. Skulle vara kanon med en alldeles egen som visar vem det är som är den händige.
  Mvh Terese

 • Alexandra
  21 November 2010 at 11:40

  Kan detta vara världens bästa tävling?! Vill ha! Vi har ingen skruvdragare här hemma, så varje gång något måste fixas lånar vi svärfars skitiga, jättetunga sak. Åh, denna hade varit prefekt! Håller tummarna=)

 • Christine
  21 November 2010 at 15:08

  Ha! En sån behöver ju jag så att jag kan skruva upp mina grejer till köket som legat i ett skåp i… hrm… 5 år ;-)

 • emelie
  21 November 2010 at 15:42

  hade man inte sagt nej till, kanske man äntligen kan börjar sätta upp saker och ting

 • Magdalena
  21 November 2010 at 17:15

  Tjohopp, I’m in! :-)

 • Karin
  21 November 2010 at 22:54

  Är med och deltar :)

 • Inan
  22 November 2010 at 21:22

  Kaveh skulle älska en sån :)

 • Monica
  23 November 2010 at 12:35

  Jag säger bara “bling”! What a thing! Jag har tryckt in vägglampor, krokar, IKEA-hyllor och annat smått och gott som ligger och väntar på upp-borrning längst in i min klädkammare. Ångesten vältrar över mig när jag går in och hämtar mina stilettklackar, jag kastar ett öga på allt det där som någon kanske kommer att ta tag i någon gång. Jag vägrar ringa efter snickar-exet… Med en Bosch-blingare skulle jag bara do it myself!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.