Menu
Paris

Just because I miss you, Saint Germain…..

@ Odéon, Saint Germain - Paris

I still miss my old neighborhood Odéon (in Saint Germain) like crazy. I was really living in the middle of everything. I had a cinema in the same building I was living in and I was surrounded by the best restaurants, pâtisseries, nightclubs, bars and bistros. Two days ago I went to Saint Germain to meet a friend for lunch and after that I slipped in at GROM‘s to have a special treat, vanilla and chestnuts…heavenly delicious! I also went to Taschen bookstore, if you can’t find me eating macarones at Ladurée or having ice creams at GROM‘s you can always find me at Taschen strolling around and looking in their books. Right now they have a limited edition book with photos from the movie Taxi Driver, one of my favourite movies.

@ GROM@ TASCHEN in Paris


@ TASCHEN in Paris

Saint Germain, Paris

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Ellinor
  07 November 2010 at 17:32

  Saint Germain är verkligen vackert och jag borde passa på att åka dit oftare. Du får höra av dig när du är i krokarna så kan du återuppleva kära gamla minnen medan jag gör ny härliga upptäckter!
  Kram

 • Louise
  08 November 2010 at 5:05

  Ja hur kunde du flytta ifrån 6e?? Bor själv sedan över ett år på rue Mazarine och tycker så oerhört mycket om kvarteret! Det känns som en ministad i staden med allt man behöver av glädje, ro och gourmandises;D

 • Kristina
  08 November 2010 at 14:52

  Salut!!
  Alltså WoW!!! Vilket liv du lever!! I envy you ;) Jag har precis bokat en resa till Paris och drar den 13:e december. Tänkte fråga dig om du känner till några hotell som ligger centralt? Vore väldigt tacksam! Drömmer mig bort att jag sitter vid ett fik och dricker rödvin samtidigt som jag kollar in alla vackra människor… Längtarrrrr. Merci beaucoup ;)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.