Menu
Paris / Personal

Est-ce que c’est possible?

Is it possible to split myself into two pieces? One piece would be here in Paris, enjoying life. The other one would be in Stockholm, closer to family and friends, having a job, an apartment, having a way much better quality of life when it comes to health, work, salary and benefits. Happy in heart and miserable living….quality living and..I really don’t know. Thousand…million….billion of questions are stuck in my head and I really don’t know where to begin or what to do. I’ve been living in a shield the last months and now I’m facing the bitter truth. I’ve got 6 weeks to get on my feets but I got too many heavy things on my shoulders and I just can’t handle everything by myself. It’s impossible. Status: confused.

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

4 Comments

 • Lisa
  17 September 2010 at 10:30

  Hej! Har du lust att “skypa” lite i helgen? Jag kanske kan hjälpa dig att reda ut en del?

  Sverige är lockande när man har manga utmaningar. Men jag tror verkligen att om du tar dig igenom det här, de första jobbiga utmaningarna i Paris, sa faller allt pa plats. Jag vet ju att du egentligen inte vill aka hem men när allt känns stressigt, jobbigt och omöjligt sa är det ju lockande.

  Du kommer fixa det här ocksa!!

  Bisous,
  Lisa

 • Ellinor
  17 September 2010 at 11:45

  Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för dig Solli!
  Hade det inte varit för dig, vet jag inte vad jag tagit mig till de första dagarna här i staden. Vill så gärna kunna göra något lika fint för dig!
  Jag ska höra med min hyresvärd om han ev. känner till någon ledig lägenhet.
  Stor kram

 • Karin
  18 September 2010 at 10:49

  Jag var i Paris en period förra hösten, en underbar stad, men ack så dyrt allting är där. Svårt att klara sig om man inte pratar flytande franska heller:( Men jag älskar ändå Paris(och återvänder alltid). Nu är jag tillbaka i Sthlm och här är det ju inte heller lätt att få nånstans att bo, pga svinhöga bostadspriser, utsåld allmännytta, och stor konkurrens om jobben. Kanske är det så här överallt nuförtiden? Kungsholmen eller Marais – samma problem?!!? Njut av din tid i världens vackraste stad! Jag längtar nästan alltid dit!

 • Jenlen
  20 September 2010 at 8:41

  Hej! Måste först börja med att säga va spännande att du har bor i Paris nu spännande och roligt,på ett sätt skulle ja också
  vilka sticka iväg så men är för feg älskar verkligen att resa och gör de ofta men oftas så får ja hemlängan och tycker de ät skönt att komma hem men blir så inspirerad av ni som gör de,åker iväg liksom man lever ju en gång.men hoppas allt löser sig för dig visst vore de toppen om man kunde delat på sig! Kram/Jenny

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.