Menu
Paris / Restaurants and bistros

Il est temps de vivre

For not long ago my friend Lisa (ParisLisa) was on a visit in Paris for two days and I was so happy to meet her :-) We had lunch at Cococook at Rue de Seine, had ice cream at GROM and Amorino….and updated each other about our lifes :-)Last time I met her was in May at Café de Flore. Did you know that Lisa’s blog were one of the blogs from Paris I read and got inspired by before moving to Paris? I remember how I read all her blogpost about her life in Paris…over and over…until I took the BIG decision..to move to Paris :-) Now we’re friends and she has always been there for me trying to help me out with all kind of things which I appreciate alot :-) Lisa, I’m already looking forward your next trip to Paris ;-)

Before Lisa left she gave me this card with a quote by Henry James: “Il est temps de vivre la vie que tu t’es imaginée” – it’s time to live the life you have been imagined. Can’t nothing but agree and I’m trying my best and I love my life in Paris even more every day :-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

5 Comments

 • Jasmine
  20 August 2010 at 11:15

  Nu har jag läst igenom näästan hela din blogg. Jag delar helt din kärlek till paris och jag sitter och känner mig fånig. Ler och nickar och tänker “ja, precis så är det”.
  Precis så fantastikst är paris. Så fantastiskt att man blir fånig.
  Tack för god läsning!

 • Miss Agda
  20 August 2010 at 11:30

  Solli & Lisa, 2 av de absolut underbaraste tjejer jag träffat via bloggen! Puss & kram på er!

 • Lisa
  20 August 2010 at 12:22

  Ah söta du! Jag är sa glad att du tog steget och flyttade och att du trivs som fisken i världens bästa stad. Och jag hoppas att du lever livet som du föreställde dig det! Ser fram emot att ses snart igen. Jag hör av mig sa fort jag vet när jag kommer nästa gang. Da kanske jag kan fa med dig ut pa upptäcksfärd utanför St Gérmain? ;)

  Pleins de bisous ma belle!

 • Ellinor
  20 August 2010 at 19:54

  Vilka vackra ord, både de du själv skrivit samt det citat av Henry James, du delar med dig av.
  Om ParisLisa var din största inspirationskälla så får jag lov att säga att du har varit minst lika stor för mig. Det ska bli så roligt att äntligen få träffa dig och uppleva denna magiska stad som ni alla talar så väl om.
  Stor kram

 • Lisa
  05 September 2010 at 10:06

  Jag flyttade hit för en dryg vecka sedan för att gå tvåan i gymnasiet på Svenska Skolan i Paris. Innan jag åkte läste jag ofta din blogg, för att du förmedlar Paris-känslan så bra. Sitter nu här och är helt lycklig över att bo i världens bästa stad! Tack för en bra blogg, jag kommer fortsätta läsa även nu när jag är här.

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.