Menu
Paris

Hier soir

Yesterday I was invited to my Swedish friend Natalie with my other Swedish friend Christine. It was my first time at Natalies apartment and I she had made it really beautiful. I loved the balcony with the view over Jardin de Tuileries :-) Anyway, we had some apertifs at her place and later in the evening we went out to a nightclub. Christine showed me how I could take photos with cool lightening effects and we danced until our feets were hurting. On the last photo you can see me, Natalie and the famous French tennisplayer Gaël Monfils. Thanks girls for a wonderful night!

SVENSKA: Igår var jag inbjuden hem till Natalie med Christine. Det var första gången jag var hemma hos Natalies och jag tyckte att hon ade det så fint i sin lägenhet. Längtar tills jag får en lägenhet här i Paris där jag vet att jag kommer få bo en längre period så att jag kan inreda :-) Älskade även hennes balkong med utsikt över Jardin de Tuileries :-) Hur som helst, vi hade några apertifs hemma hos henne och senare på kvällen gick vi ut. Christine lärde mig hur man tar foton med coola ljuseffekter och vi dansade tills våra fötter gjorde ont. På sista fotot ser ni mig, Natalie och franska tennisproffset Gaël Monfils som också var på partyhumör ;-) Tack tjejer för en underbar kväll!

Bild tagen av Christine

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Christine
  02 July 2010 at 13:32

  Men usch så hemsk jag ser ut på den där näst sista bilden, haha!

  Och tack själv. Vi ses imorn, då blir det ännu mer party! ;-)

 • Ellinor
  03 July 2010 at 13:40

  Att hitta boende i Paris är verkligen inte lätt. Har själv inte hittat något inför hösten och trots att jag vet att det säkert löser sig i slutändan, börjar man att känna av lite stress. Då får säga till om du (eller någon du känner) behöver en inneboende ;)

  Kram

 • Elias Jeppesen
  03 July 2010 at 16:30

  Interesting read, ta! I finally see the larger picture :)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.