Menu
Ice cream

Frankrikes nationaldag

Idag firar vi Frankrikes nationaldag här. Igår öppnade alla brandkårshus öppet hus för allmänheten för bal på deras respektive innergårdar. Jag och ett gäng vänner gick dit men efter att ha sett den långa kön gick vi vidare till en bar istället. Idag gick militären en parad på Champs-Elysée med president Sarkozy närvarande bland publiken och därefter hölls även en flygshow av flygvapnet. Allt detta pågick tidigt imorse men efter en väldigt sen kväll/natt igår sov jag över hos en vän som bor på Ile Saint-Louis och var ute på terrassen på morgonen. MEN..jag hade tur och missade inte flygshowen..nädå, medan jag hade slumrat till på solbädden vaknade jag upp av att flygplanen flög ovanför mig,  synd att jag inte hade min kamera ;-)

På vägen hem imorse blev det en frozen yoghurt med brownies från MyBerry till frukost..mums! Ibland känns det som att jag lever i ett vykort..titta på den sista bilden så förstår ni varför. Efter 6 månader här är jag fortfarande helt kär i denna fantastiskt vackra staden :-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

2 Comments

 • Hana
  16 July 2010 at 16:39

  Förstår varför du älskar Paris! Jättevacker bild!

  Ha en fantastisk helg och stort grattis till nya deltidsjobbet!

  Miss you madly mon jolie amie!

 • Solli
  16 July 2010 at 22:31

  Hana – merci chérie! Miss you too, hope I will catch u on the phone soon!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.