Menu
Paris

Feu d’artifice du 14 juillet

Last evening, me and my friend and former collegue Emelie, went to Champs de Mars where you have one of the best views on the Eiffel-tower to watch the fireworks. Every year when they celebrate the national day they have fireworks. It reminded me of New Years Eve of 2000, when I was in Paris to celebrate the New Year with my family, we watched the fireworks at the Eiffel-tower and it was really beautiful. Everything is beautiful in Paris ;-)

SVENSKA: Igår kväll gick jag och min vän och tidigare kollega Emelie, till Champs de Mars där man har en av de bästa utsikten över Eiffeltornet för att titta på fyrverkerier. Varje år när de firar nationaldag har fyrverkerier vid Eiffeltornet. Det påminde mig om nyårsafton 2000, då jag var i Paris för att fira nyår med min familj, vi tittade på fyrverkerierna vid Eiffeltornet och det var sannerligen vackert. Allt är vackert här i Paris ;-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

4 Comments

 • Pato
  15 July 2010 at 14:19

  Ena dagen är det gatuvåld, upplopp och bränder.

  Andra dagen är det folkfest, dans och fyrverkerier.

  ;-)

 • christine
  16 July 2010 at 16:26

  Vilka coola bilder du fick till! Vi är tillbaka i Paris pâ söndag. Hur gâr jobbet? Sola och glass-dejt senare i veckan? ;-)

 • Elaine
  16 July 2010 at 21:54

  Vackert!

 • Solli
  16 July 2010 at 22:32

  Christine – gärna! Jag sa upp mig på jobbet o är på jakt igen ;-) Ses i veckan, bisous!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.