Menu
Paris

Quand ma sœur a été chez moi à Paris

My sister left last Thursday and I miss her very much. We had a great time together, even though we perhaps got on each other nerves once in a while :-) We went to Bayonne together, we spent time in Jardin du Luxembourg, we had my friend Fumi coming over for a dinner, had brunch with my friend Amélie, we went to Clari’s place to watch Argentina play in the World Cup, we had the most delicious macaron (abricot and saffron) at Pierre Hermé, had gelato at GROM and I can go on forever. Hope you’re coming back soon!

SVENSKA: Min syster åkte tillbaks till Sverige i torsdags och jag saknar henne väldigt mycket. Vi hade en fantastisk tid tillsammans trots att vi då och då gick varandra på nerverna :-) Vi åkte till Bayonne tillsammans, promenerade i Jardin du Luxembourg, åt middag med Fumi, blev bjudna på brunch hos Amélie, gick hem till Clari för att titta på Argentina spela i VM, vi hade den mest utsökta macaronen (aprikos och saffran) på Pierre Hermé, åt glass på GROM och jag kan fortsätta för evigt. Hoppas du kommer tillbaka snart!

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

5 Comments

 • Irina
  29 June 2010 at 13:30

  Din blogg är det närmaste Paris man kan komma utan att befinna sig där rent fysisk. Älskar dina bilder, men det vet du redan. Right?

  Hoppas att det är lika varmt och skönt där hos dig som här i Sthlm (värmeböljan är här nu). Kramar!

 • Christine
  29 June 2010 at 13:56

  Sötnos! Gullig du är :-) Jag med!
  Jag mailar dig nu så kan vi bestämma om solande ;-)

  Kram!

 • sanaz
  29 June 2010 at 18:56

  O jag saknar deeeeej!=) fint inlägg, haha charmigt att jag har nästan samma kläder på alla bilder!

 • Solli
  30 June 2010 at 0:59

  miss u too! kom tillbaks snart!

 • Ellinor
  30 June 2010 at 6:56

  Syskonhäng är det absolut bästa, särskilt då man inte ses särskilt ofta. Jag har själv min syster här hos mig under fyra dagar nu och det är verkligen underbart mysigt.
  Stor kram

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.