Menu
Okategoriserade

Le mariage de la princesse suédoise

Yesterday (Saturday) me and my sister went to the Swedish church in Paris to watch the Swedish princess Victorias marriage ceremony. At the Swedish church they had a large screen and the place was crowded with Swedish people living in Paris. I met my Swedish friend Natalie and her friend Anna, we had something to drink and IKEA sponsored with princess-cakes to all the guest :-)

I enjoyed watching the wedding ceremony, it was beautiful. Even though it was cloudy in Stockholm the princess Victorias happy face and smile replaced the sun who never showed up. I’m so happy she finally got to marry her love and soulmate and I wish them lifetime happiness!

SVENSKA: Igår (lördags) gick jag och min syster till Svenska kyrkan i Paris för att se vår vackra prinsessa Victorias bröllopsceremoni. I församlingssalen fanns en storbildsskärm och strax efter vår ankomst var salen fullsatt. Jag satt med syrran, min svenska väninna Natalie och hennes vän Anna, vi åt en prinsessbakelse som IKEA sponsrade med dagen till ära, drack saft och mumsade i oss kanelbullar.

Bröllopsceremonin var väldigt vacker och jag njöt av varje sekund. Trots det molniga och gråa vädret i Stockholm ersatte prinsessan Victoria solens frånvaro med sitt strålande leende. Jag är glad att hon äntligen fått gifta sig med sin kärlek och själsfrände och jag önskar dom all lycka i världen!

This cute boy rather played with his portable playstation in the inner garden:

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

4 Comments

 • Patricio
  20 June 2010 at 11:18

  Ja, ceremonin var fin, och likaså talet som prins Daniel gav under middagen. Men erkänn, du kom dit för princessbakelsen. ;)

 • Dila
  20 June 2010 at 22:09

  Vad mysigt att Svenska kyrkan ordnade så att ni kunde titta, och att IKEA bjussade på prinsesstårta. Visst var det fint bröllopet. Victoria var otroligt vacker och det var fint att se Daniels tårar under vigseln och hans darrande hand när han skulle trä på ringen på hennes finger.

  Kram Dila

 • Hana
  20 June 2010 at 23:14

  Ett riktigt sagobröllop som förgyllde så många människors dag! Ha ha drömde faktiskt lite om Carl Philip inatt… vem vill inte gifta sig med en prins nu?:) Tusen pussar söta vän!

 • Ellinor
  21 June 2010 at 6:07

  Mysigt att få samlas tillsammans under sådana trevliga omständigheter.
  Vilken prinsessaga!
  Kram

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.