Menu
Paris

La Fête de la Musique – Paris 2010

On June 21st we had La Fête de la Musique in Paris. It’s a day when whoever that can play an instrument or sing goes out in the street and performs live. Me and my sister went out around 18h and I didn’t get back home until 7h30 in the morning the day after. If I had fun? You bet ;-) In the early evening me and my sister took a walk at Boulevard Saint Germain, Rue Buci, Rue de Seine and we also took a walk to Jardin du Luxembourg. People were playing everything from jazz, rock, latinamerican music, hardrock etc. I enjoyed every moment, music in every corner and whereever you turned your head. The streets were crowded and people were having so much fun. It was acctually one of my best days in Paris and it didn’t end there. My sister went home around 21h and I met another friend….to be continued ;-)

I never forget my blogreaders and I would like to share my moments I had during that day so I’ve made a videoclip from that day, enjoy!

SVENSKA: Den 21 juni hade vi La Fête de la Musique (musikfest) i Paris. Det är en dag då vem som helst som kan spela ett instrument går ut på gatan och spelar live. Jag och min syster gick ut runt kl 18 och jag inte kom inte hem förrän 7h30 på morgonen dagen efter. Om jag hade kul? Självklart ;-) I början av kvällen tog jag och min syster en promenad på Boulevard Saint Germain, rue Buci, rue de Seine och till Jardin du Luxembourg. Folk spelade allt från jazzmusik till rock, latinamerikansk musik, hårdrock etc. Jag njöt av varje ögonblick, man hörde musik i varje hörn och vart man än vände huvudet. Gatorna kryllade av människor som skrattade och njöt av den stora folkfesten. Det var nog en av mina bästa dagar i Paris och det tog inte slut där. Min syster gick hem runt 21h och jag träffade en annan vän …. fortsättning följer ;-)

Jag glömmer aldrig mina bloggläsare och jag skulle vilja dela dagen med er så jag har klippt ihop en video med olika snuttar från La Fête de la Musique, lyssna och njut!


About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Ellinor
  27 June 2010 at 20:32

  Underbart!
  Vilken härlig musikblandning du bjuder på.
  Kram

 • Solli
  28 June 2010 at 0:48

  Ellinor- tack! happy you enjoyed it :-)

 • Elaine
  28 June 2010 at 13:47

  Mycket fin blogg du har, fint med så mycket bilder!:)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.