Menu
Paris / Restaurants and bistros

What happens in Paris stays in Paris….

c

Yesterday was crazy. I really don’t know where to start or how much I should reveal on my blog, somethings I should keep for  the novel I’m writing on. Anyhow, I started my day having a cup of hot chocolate in Le Marais with my friend Christine. She’s leaving for Sweden in a couple of days and will stay there for the summer..too bad..wish she would have stayed here…Had a nice time and she boosted me with plenty of positive energy :-)

Later in the evening I met  Amélie, we were invited to a colleague at Ladurée for a housewarming party. I really enojyed meeting all my collegues at Ladurée and we had loads of fun. They told me Jessica Alba had been in Ladurée for a couple of days ago and showed me some pictures…she’s really cute..even IRL ;-)

Around 1 o’clock past midnight we met Amélies boyfriend and his colleagues who works at La Tour D’Argent and went to a bar. Had a really crazy time there..met some amazing people and also laughed my head off several times. Acctually I didn’t had any alcohol at all at the bar = I can have fun without getting wasted ;-) The barowner was really nice and while the others had drinks he served me desserts…had the best cheesecake ever around 5:30 in the morning and after that I went home to have a couple of hours of sleep. I need that too once in a while ;-)


SVENSKA:
Igår var en riktig galen kväll. Vet inte vart jag ska börja berätta eller om jag överhuvudtaget ska berätta allt..lite måste jag ändå spara till min roman som jag börjat skriva. Nåväl…jag startade gårdagen med en kopp varm choklad i Le Marais med Christine. Var kul att träffa henne..fylldes med massor av positiv energi..synd att hon ska tillbringa nästan hela sommaren i Sverige…

Senare på kvällen mötte jag upp Amélie, vi var inbjudna på inflyttningsfest till en kollega på Ladurée. Var jättekul att träffa alla mina gamla kollegor..Jessica Alba hade tydligen varit på besök och de visade mig sina bilder, riktigt söt!

Strax efter 1 på natten mötte jag och Amélie upp hennes pojkvän och hans kollegor som jobbar på La Tour D’Argent. Vi gick till en bar där vi tillbringade resten av natten och hade galet kul. Och nope, jag beställde faktiskt ingen alkohol alls..kan ha hur kul somhelst without it ;-) Barägaren var väldigt snäll och medan de andra blev serverade drinkar fick jag desserter..hehe. Klockan 5:30 på morgonen åt jag världens godaste cheesecake..sedan var det dags för mig att bege mig hemåt.

c2

c3c1c8c5c6

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Ellinor
  30 May 2010 at 21:59

  Wow, jag hade utan tvekan bytt alkoholen mot desserter. Yummi!

 • Lisa
  31 May 2010 at 10:58

  Vad söt du är pa kortet!! Later som en supertrevlig kväll, och jag haller med. What happens in Paris stays in Paris ;)

  Bisous ma belle!

 • Hana
  31 May 2010 at 14:43

  Tycker det så kul med alla snygga bilder på dig Solli; ögongodis av sin vän är oslagbart! Får en massa positiv energi av att läsa om allt skoj och varje gång tänker jag: she did it man! En god cheese cake fem på morgonen är att leva livet till fullo, that’s for sure!

  Ses på onsdagkväll du vackra själ.

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.