Menu
Paris / Restaurants and bistros

Un anniversaire et une crêpe

gift

Iförrigår fyllde min vän Amélie år, hon fick bland annat den söta Swarowski-figuren på bilden ovan av sin pojkvän dagen till ära. Jag gick även hem till henne senare på kvällen för att gratulera henne på hennes stora dag. Det var ett bra tag sen vi sågs eftersom jag nästan “gått under jorden” inför mina sluttentor :-( Det var kul att träffa henne och prata om vad som hänt i våra liv sen sist vi sågs. Vi drack en litchi-drink och till middag gjorde vi ordning en fräsch tonfisksallad som vi åt med ugnsgratinerade paprikor och så ost givetvis. Riktigt gott. Till dessert blev det mango och kiwi..mums :-)

Jag var inte tillbaka i St Germain förrän 1 på natten och då hade hungern slagit till igen. Köpte en crêpe på ett crêperie som ligger i närheten av där jag bor. Har ätit deras crêpes flera gånger och det är en njutning varje gång. På bilden nedan ser ni min crêpe med Nutella, en skivad banan och kokos..himmelskt gott :-) Det här är bara EN av alla anledningar till varför jag trivs så bra som jag gör här. Förstår ni vilken lyx det är för en livsnjutare som jag att ha promenadsavstånd till ett crêperie?

TRANSLATION:
Two days ago was my friend Amélies birthday. Later in the evening I went to her to place to congrat her on her big day. I was so happy to meet her, I haven’t meet her for a long while because of my intense studies for my final tests. We made a litchi-drink for dinner we made fresh tuna salad and ovenbaked peppers. Healthy dinner, just the way I like it ;-) For dessert we had a fruitsalad with mango and kiwi .. yummy :-)

I was at St Germain around one hour past midnight and by then I was hungry again. So I went to a crêperie close to my place and bought a crêpe with Nutella, banana and coco…lovely…heavenly…delicious!

drink

tunasaladpoivroncheesefruitsalad

crepes

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

1 Comment

  • Ellinor
    28 May 2010 at 7:50

    Det är inte för intet som Frankrike är ett gourmeternas land :)
    Hoppas du får en fin fredag.
    Kram

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.