Menu

Äntligen kan jag börja blogga igen :-) Ni anar inte vad det har kliat i fingrarna! Min laptop gick sönder för några veckor sen varav anledningen till min alltför långa blogguppehåll men nu har jag köpt en MacBook Pro som äntligen levererats hem till mig och därmed kan jag börja blogga igen.

Välkommen tillbaka alla trogna bloggläsare och välkomna till alla nya bloggläsare! Sedan min flytt till Paris fick jag möjligheten att blogga på Cosmopolitan, därefter blev jag erbjuden att blogga på en annan tidnings sajt men efter många om och men har jag beslutat mig för att flytta tillbaka till mitt eget domän där jag byggt upp min egen WordPressblogg och där jag får styra och ställa hur jag vill :-)

Jag har dock ett annat spännande projekt på G och så fort jag påbörjat det uppdraget kommer ni självfallet vara de första som få veta ;-) Men jag lovar, jag kommer inte flytta på min blogg på ett bra tag så byt gärna tillbaka era bokmärken HIT.

Om ni vill läsa om mitt liv i Paris mellan tidsperioden januari-april 2010 hittar ni mitt arkiv på Cosmopolitans sajt, HÄR.

Några förändringar på bloggen är att om ni har några frågor så ställ dom gärna direkt som kommentarer under inläggen, jag svarar så snart jag har möjlighet och svaren hittar ni under samma inlägg så glöm inte att kika in då och då ;-)

Har ni ytterliggare frågor om mig eller mitt liv i Paris så maila mig gärna på solli@solli-kanani.com eller kommentera detta inlägg så kommer jag i slutet av veckan sammanställa alla frågor och svar ;-)solli

Translation:

Finally I can start blogging again :-) My laptop that I had before quit working for a few weeks ago and that is the reason for my long break from blogging but now I have bought a MacBook Pro that has finally been delivered to my home and  I can start blogging again.

Welcome back all faithful blog readers and welcome to all new blog readers! Since my move to Paris, I had the great opportunity to blog on behalf of Cosmopolitan, then I was contacted by another magazine to blog to blog on their site but after alot of thinking  I have decided to move back to my own domain where I have built up my own WordPress Blog :-)

However, I have another exciting project going on and when the time is ready, you will  be the first to know ;-) But I promise, I will not move  my blog in a while so please  switch back your bookmarks to this LINK .

If you want to read about my life in Paris between the time period January-April 2010  you will find the archive  at Cosmopolitan site, HERE.

Some changes on the blog is that if you have any questions, please ask them directly as comments in my posts, I will respond as soon as possible and you will find my answers in the same post so do not forget to visit my blog every  now and then ;-)

If you have any further questions about me or my life in Paris  email me at solli@solli-kanani.com or comment on this post and in the end of this week I will make a summary and post it in my blog ;-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

11 Comments

 • Ellinor
  11 May 2010 at 15:54

  Ah, se där ja :) Ibland är lösningen allt för enkel för att man skall förstå.

  Hur trivs du med dina nya dator? Visst är de söta och underbara *ler*

  Kul att du är tillbaka här också. Detta har jag längtat efter.

  Kram

 • Solli
  11 May 2010 at 15:59

  Ellinor -Kul att du har hittat hit :-) Jag stortrivs med min nya babylove ;-) Tack för att du gjorde mig uppmärksam ang kommentarsfunktionen…den är väldigt diskret. Ska försöka lösa det på ngt sätt.
  Kram!

 • Lovisa
  11 May 2010 at 18:14

  Heej! Jag är sexton år och ska till Paris med en kompis! Vi bor i 2 Arrondissement. Kan inte du komma med några tips som du tycker vi ska göra?!:) Tack på förhand:) Kramar Lovisa

 • Solli
  11 May 2010 at 19:59

  Hej Lovisa, vad kul att du och din kompis ska till Paris! Hade gärna lagt upp en guide men det kommer så snart jag har dit. Tills dess så tycker jag att du ska kika in hos http://christineiparis.blogg.se/ samt http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/ . Bon voyage!

 • Irina
  11 May 2010 at 20:31

  Nytt projekt låter MYCKET lovande. Är jättenyfiken och väntar med spänning på att få veta vad som nu har fångat ditt intresse. Lycka till all the way! :-)

 • Nina
  11 May 2010 at 21:15

  Hej!
  Kul att du har börjat blogga igen!
  Försökte lägga till dig på min bloglovin-lista men det verkar va cosmopolitan-adressen som länkas till så du bör kanske kolla upp det…
  Kram

 • Solli
  11 May 2010 at 21:28

  Irina- tack! Jag väntar själv med spänning med att få påbörja projektet ;-) Just nu är det bara plugg som gäller men sen kommer det hända grejer..hoppas jag! Kram!

  Nina- kul att du har hittat hit :-) Jag har uppdaterat adressen i bloglovin så det bör fungera nu. Du får gärna höra av dig om det fortf strular. Kram!

 • Jacqueline S
  12 May 2010 at 15:02

  Jag funderar på att åka till Paris och plugga, men kan inte bestämma skola! Hur tror du Sorbonne skulle vara för en tjej som åker ner själv? Studietid- klasskamrater- och för att komma in i själva staden med :D

  tack!

 • Solli
  13 May 2010 at 2:13

  Jacqueline- hej! kul att du funderar på att flytta hit! På Sorbonne är det grammatik och fonetik som gäller, vill du tillämpa det du lärt dig praktiskt så skulle jag rekommendera en annan skola. Eller varför inte en kurs på Sorbonne och en kurs på exempelvis Alliance? Kram!

 • Lisa
  13 May 2010 at 11:43

  Hej tjejen, vad kul att du är tillbaks! Och tack för senast, det var sa kul att ses. Hör av mig igen nästa gang. Lycka till med pluggandet, det kommer att ga jättebra!

  Bisous,
  Lisa

 • Emelie
  13 May 2010 at 20:30

  Hej och välkommen tillbaka!! Roligt att du har kommit igång igen och skönt att det äntligen ordnat sog med datorn. Lycka till med pluggandet så hörs vi här framöver!

  Kram Emelie

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.