Menu
Paris / Restaurants and bistros

Brunch chez Le Café du Marché

Att äta brunch på söndagar är nästan ett måste. För inte så längesedan när min syster var på besök tog vi tillfället i akt och testade brunch-buffén på Le Café du Marché i Le Marais (48 rue Vieille du Temple). Kön till att få ett bord var lång..men vi ångrade inte den tiden vi fick vänta, buffén fick tummen upp av bägge och vi lämnade stället mätta och belåtna :-)

Buffén bestod av mängder av olika varmrätter, kallskuret, efterrätter och olika fruktfat med mango, papaya, jordgubbar etc. Priset låg på 22 EUR och man fick ta hur mycket man ville och det gällde även all dricka som kaffe, varm choklad, grapefruktjuice etc.

TRANSLATION:
For a couple a weeks ago when my sister was in Paris visiting me we tried the buffé at Le Café du Marché in Le Marais (48 rue Vieille du Temple). The line to get a table was long … but we did not regret the time we had to wait, the buffet was great and we left the place satisfied and with a big smile on our faces.

The buffet consisted of lots of different hot and cold dishes, desserts and various fruit plates with mango, papaya, strawberries, etc. The price was 22 EUR and you could take how much food as you wanted and that included the coffee, hot chocolate, grapefruit juice, etc.

brunch_5_parisbrunch_parisbrunch_paris_2brunch_3_parisbrunch_4_paris

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

6 Comments

 • Ellinor
  16 May 2010 at 18:37

  Så gott det ser ut!
  Brunch är verkligen en härlig företeelse.
  Kram

 • Ferferi
  16 May 2010 at 20:33

  Men du! Det här var inte samma som jag trodde jag och Max var på. den här verkade ju tusen gånger bättre! Phew. För den andra var verkligen urdålig. Nu förstår jag vad du menade lite bättre…!

 • Miss Agda
  16 May 2010 at 22:58

  Ser helt gudomligt gott ut!!
  KRAM och lycka till på tentapluggandet!

 • Solli
  18 May 2010 at 0:01

  Tack MissAgda! Sitter och pluggar för fullt :-) kram!

 • Mia
  18 May 2010 at 14:07

  Åh det vattnas i munnen på mig!

 • §
  19 May 2010 at 7:12

  Jösses! Dit måste jag verkligen ta mig. Tack för tipset!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.