Menu
Okategoriserade

Flyttar till Paris och Cosmopolitan….

English: I have moved to Paris, please check out my new blog at Cosmopolitan, click here.

Imorrn bär det äntligen av till Paris! Yippie!

Har fortfarande jättemånga saker att ordna innan jag åker och mina saker som jag lämnade i Stockholm kommer förhoppningsvis hit imorrn några timmar innan jag åker.

MEN, jag kommer inte bara flytta till Paris…..jag kommer även ha att blogguppehåll här på http://solli-kanani.com och blogga på Cosmopolitan en period framöver. Hoppas ni följer mitt äventyr i Paris på Cosmopolitan , klicka HÄR för att komma till min nya blogg!

À bientôt!

cosmopolitan_solli

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

7 Comments

 • Petra
  04 January 2010 at 21:05

  Coolt! Självklart ska jag följa dig på Cosmopolitan! KRAM

 • Ellinor
  04 January 2010 at 21:24

  Så spännande det ska bli!
  Självklart flyttar jag med dig till Cosmopolitan ;)
  Stor kram och lycka till!

 • Irina
  04 January 2010 at 23:10

  Bon voyage! Surfar genast över till Cosmo och fortsätter där. :-)

 • Emelie
  05 January 2010 at 1:27

  Åh vad spännande!!! jag är så himla glad att jag ska få följa dig i Paris via bloggen och jag vill veta allt, allt, allt! Stort lycka till och god fortsättning förresten :D

  Massor av kramar från Emelie

 • Helena
  06 January 2010 at 22:20

  Stort lycka till fina du!

 • Mia
  07 January 2010 at 15:58

  Vad roligt! Vad exakt ska du flytta till Paris för? En stilig fransman? :)

  Bon voyage

 • Mia
  17 January 2010 at 15:49

  Halloj

  Kikar bara in här för att kolla med dig om du får mina kommentarer på din andra blogg. Jag ser de nämlingen inte själv. Konstigt.

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.