Menu
Okategoriserade

Bikram yoga och picknick ute i Humlegården – smoothies från Blueberry och kardemummabulle från Saturnus

Jag var inte hemma förrän 4 imorse och hann bara sova 4 timmar innan jag gick upp för att träna bikram yoga. På schemat stod det att vi skulle ha en gästlärare, inga problem tänkte jag. Men när jag kom dit hade gästläraren tydligen blivit sjuk så läraren som är som en boot camp-leader höll i lektionen. Det fanns ingen återvändo…det var bara att köra på..och jag svettades som aldrig förr.

saturnus

Vid 12-tiden promenerade jag in till stan och mötte min vännina Emma. Vi köpte smoothies från Blueberry, på bilden ovan ser ni Emmas Health Nut (t.v) och min Blueberry Lifestyle (t.h). Vi gick också förbi Saturnus och köpte en gigantisk nygräddad kardemummabulle från Saturnus. Blueberry + Saturnus = kärlek!

Det blev en picknick på Humlegården där vi avnjöt ovanstående läckerheter och pratade om allt mellan himmel o jord ;-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

2 Comments

 • Ellinor
  24 August 2009 at 8:43

  Lät inte som en helt fel söndagssyssla ;) Perfekt fortsättning på en lyckad utekväll.
  Hoppas att denna vecka blir minst lika bra.
  Kram

 • Hana
  28 August 2009 at 21:32

  Ååh så mysigt! Mina älsklingar!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.