Menu
Nice / Travels

Promenade des Anglais

This is it, Promenade des Anglais! Eller La Prom som fransmännen säger…

promenadedesanglais

foto: Sanaz

Det är helt underbart att promenera och njuta av den vackra omgivningen. Men vill man bada så rekommenderas sandstränderna som ligger utanför Nice ;-) Jag och min syster har tillbringat flera somrar i Nice, det bästa är när vi är här med pappa, för då brukar han köra oss till en strand som ligger mellan Nice och Monaco, en sandstrand och turkost vatten som bara de inbodda känner till. Men som sagt, man måste ha bil för att åka dit…. Annars rekommenderas även St Raphaël, tar inte mer än en timme att åka dit och de har även en fin sandstrand :-)

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

6 Comments

 • Veronica
  09 June 2009 at 10:05

  Gud vad härligt! :D

 • caroline
  09 June 2009 at 10:22

  åhh va kul, har ni hus där? Jag har vart i frankrike många gånger men aldrig i nice eller paris för den delen, men min pappa bodde i strasbourg i 12år så vi kan den delen mycket väl. Hoppas du får det toppen och jag ser fram emot flera av dina semesterinlägg. kram

 • Miss Agda
  09 June 2009 at 10:52

  Mmm, ser riktigt härligt ut! NJUT!

 • Linda
  09 June 2009 at 12:38

  Oh, vi kanske åker dit ihop en dag! Härliga riviera :)

 • Åsa
  09 June 2009 at 13:24

  Det ser underbart ut! :) Här har det regnat i dag :/

 • Ellinor
  09 June 2009 at 20:32

  Jag skulle göra vad som helst för att få ligga på en solig och varm sandstrand just nu!
  Hoppas fortfarande att du har det riktigt, riktigt bra :)
  Kram

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.