Menu
Nice / Travels

Bland palmer och turkost vatten…

Jag älskar palmer! Så pass mycket att min stackars syster blir tvingad att fota mig vid varenda en (ja, nästan iaf!) Att den välkända promenadstråken Promenade des Anglais i Nice kryllar av palmer är det ingen frågan om, kanske därför jag älskar att vistas där ;-)

nice3

Foto: Sanaz (min syrra)

Vattnet är turkost men stranden i Nice är tyvärr en stenstrand. Visst ser det fint ut på fotot nedan? Sanningen är dock att stenarna är BRÄNNHETA (jag springer som en stucken Ferdinand när jag inte har med några flipflops) OCH att ta sig upp från vattnet är ett projekt i sig. Det funkar ganska bra när man har kommit upp tillräckligt att vattnet är i samma höjd som knäna, därefter kommer det SUPERSTARKA vågor bakom en som gör att man ramlar ner hela tiden. Iaf om man heter Solli ;-)

nice2

Foto:Sanaz

About Author

This Paris blog is created and maintained by Solli, a Swedish Expat living in Paris working as a Photographer. When she is not behind the lens or setting off to a new destination she loves to be in the kitchen and play around with whole, organic and seasonal food. In this blog she shares some glimpses of her everyday life as a bonne vivante wherever in the world she might be. Enjoy following her journey through life...

3 Comments

 • Irina
  08 June 2009 at 14:12

  Åh, ser underbart ut! Får lust att hoppa på flyget och själv bränna mig på de där stenarna. Ha en en jätteskön semester där bland palmerna!

 • Ellinor
  08 June 2009 at 20:30

  Jag är nog faktiskt en av få som föredrar stenstränder. Gillar inte all fin sand som man får precis över allt :P
  Hoppas att ni har det bra.
  Kram

 • Petra
  08 June 2009 at 22:10

  Jag tycker det är mysigt med stenstränder – precis som Ellinor gillar jag att slippa få sand överallt :o

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.