Paris Parks

Runners in Jardin des Tuileries

Jardin des Tuileries

Last evening when I had finished my French class I continued to walk through the Jardin des Tuileries instead of being lazy by taking the metro. It was past nine and still hot outside and I preferred enjoying the magical sunset.

Jardin des Tuileries

Jardin des Tuileries

You Might Also Like

5 Comments

 • Sahar
  24 May 2011 at 23:48

  Hej! Vilken underbar blogg o vilka underbara bilder! Jag undrar om alla är tagna med g12an? Och dessa du tog i senaste inlägget som jag kommenterar just nu, är det oxå med g12an? Har du redigerat bilderna eller är de alltid såhär naturligt? Kan du inte göra något inlägg där du svarar på mins frågor men helst svara direkt på ifall alla är tagna med g12an eftersom jag tänkt köpa den imorgon :D Undra även om du använt någon speciell zoom osv?

  Mvh
  Sahar :)

 • Lisa
  25 May 2011 at 20:10

  Hi,

  I found your blog and it has inspired me to take a leap and move to france to learn french. I read you were taking a french class. Is the place where you are going to good? What institutes would you recommend?

  Thanks a lot for your help!

 • Solli
  27 May 2011 at 10:39

  Sahar- hej! Kul att du gillar mina bilder :-) Jag har tagit alla bilder med G12:an och sedan redigerat i Photoshop ;-) kram!

 • anna
  28 May 2011 at 8:33

  hej solli! vilka fina bilder! din blogg är verkligen inspirerande! :)

 • M E R E I
  01 June 2011 at 0:55

  – sååå fina bilder!

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Solli KANANI This photo is copyrighted by Solli KANANI. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.