Nightlife Paris

Thierry Lasry’s party @ Schmuck


The Fashion-Week ended on Wednesday last week and Thierry Lasry organized a closingFashion-Week/ birthday party at Schmuck. My friend Linda was the DJ and I was there with my friend Jo. Had a superduper evening! Nice people…awesome music..couldn’t be better! We were there till almost 1 in the morning and took off to Montana afterwards where we danced till early morning….

Me and Linda

About the party in “20 minutes”….

“les stars àla mode de la fashion week”

You Might Also Like

2 Comments

  • Sofie
    15 March 2011 at 15:28

    Hej! Har följt din blogg ett tag och gillar verkligen Paris. Är 28 år och ska äntligen se till att flytta dit i höst. Har blivit erbjuden en studio på Boulevard de Bonne Nouvelle i arr. 2. Är det något jag ska tacka ja till eller ska jag leta vidare? Som jag fattar det ligger det inte så långt ifrån Gare du Nord. Stämmer det att det kan vara bråkigt där? När jag tidigare varit i Paris (ganska många gånger) så har jag undvikit att vara i närheten av Gare du Nord sen kväll/natt.

  • Linda
    15 March 2011 at 20:12

    Was my friend and dj collegue Cédric who wrote that article in 20 mins, and the little punk didn’t mention me! Baaad ;-)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Solli KANANI This photo is copyrighted by Solli KANANI. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.