Sweden

On my way to Paris…

My mom, January 2nd 2011

Now I’m off to Paris! I’ve been in Sweden for 3 weeks, spending time with my family and friends. Even though I’ve been in Sweden 4 times the past year it’s still hard to say goodbye. My last stop in Sweden this time was at my mom’s where I’ve been spending almost two weeks and I miss her already…and the rest of my family and all my friends……love you all and hope to see you soon again!

You Might Also Like

2 Comments

 • Ellinor
  03 January 2011 at 19:27

  Måste erkänna att jag är lite avundsjuk på dig som åker tillbaka till Paris nu igen, men det skall bli så spännande att få följa dig på alla dina nya äventyr i vår. Längre fram hoppas jag också att vi skall kunna sammanstråla för en fika. Har ju ännu inte fått bjuda dig på din födelsedagsbakelse.
  Kram

 • Fröken Isakson
  03 January 2011 at 20:02

  Hoppas du får en fin resa “hem”. Och god fortsättning på det nya året. kram kram Linda

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.