Okategoriserade Paris Pâtisseries

Ladurée…..

Des macarons (Ladurée 21 Rue Bonaparte, Paris)

I love to share macarones with my French fantôme ;-)

Des macarons (Ladurée 21 Rue Bonaparte, Paris)

Des macarons (Ladurée 21 Rue Bonaparte, Paris)

Des macarons (Ladurée 21 Rue Bonaparte, Paris)

Des macarons (Ladurée 21 Rue Bonaparte, Paris)

You Might Also Like

3 Comments

 • Sandra
  22 October 2010 at 14:41

  Tänk att det kan vara så ljuvligt med bakverk. Mums!

 • Elaine
  22 October 2010 at 21:39

  Åhh jag ångrar att jag inte smakade sånna när jag var i Paris. Vet att de finns här i sverige men inte så lätt att hitta för mig..:X) De ser riktigt smaskiga ut och en av mina kompisar tycker det mer än mig. Vi måste smaka sånna snart!:)

 • MEET OUR PARISIAN EDITOR + HER FALL FASHION PICKS
  30 September 2011 at 17:25

  […] not partying at the private nightclubs Le Montana and Le Baron you can probably see her at Ladurée Bonaparte eating macarons…Having a glass of rosé with friends at the cozy bistro La Palette is also […]

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.