Pâtisseries Restaurants and bistros

Ladurée

I’m still crazy in love with the macarones from Ladurée….I just can’t have enough of them. These delicious cute creatures makes my day :-) Rose petal, pistache, noix de coco, menthe, framboise from Ladurée, 21 Rue Bonaparte.

You Might Also Like

2 Comments

 • Anna
  30 August 2010 at 22:17

  Hej! Jag läser din fina blogg då och då, och kom på att det kanske vore värt att höra av sig till någon som lärt sig staden nu när jag för ett år flyttar dit om två veckor. Jag har en liten lägenhet i Stalingrad med en av mina bästa vänner, men ska börja söka jobb när jag kommer ner. Det vore underbart om du hade lust att maila mig – ifall du har några tips på ställen där de brukar behöva extrahjälp. Jag tänkte bara jobba 4 gånger i veckan, så jag behöver egentligen bara ströjobb, det behöver ju inte vara samma 4 dagar i veckan. Som sagt, har du tid och lust är jag väldigt tacksam för svar. Du har min mailadress i fältet ovan. Ta hand om dig! Anna

 • Krokofant
  01 September 2010 at 13:47

  Har du inte provat Pierre Hermés macarons tycker jag att du skall göra det… De är helt klart godare än Ladurées (=hypat)…
  Men så är inte jag så förtjust i macarons heller… :o)

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Solli KANANI This photo is copyrighted by Solli KANANI. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.