Paris

Heat wave in Paris

The last couple of days we have had a heat wave in Paris. I love sunny days but even I am having enough since I’m not close to the sea. We have had between 28-35 degrees and since I live in the top of the building it has been impossible to sleep during the nights since my apartment has been heated up during the day. I have borrowed a fan from a friend of mine so I have had some sleep the last two days, thank God.  While I’ve not been applying for jobs I have been in Jardin du Luxembourg for some tanning during these hot days, like the rest of Paris:

SVENSKA: De senaste dagarna har vi haft en ordentlig värmebölja i Paris. Jag älskar soliga dagar, men även jag börjar få nog av värmen eftersom jag inte är nära till havet. Vi har haft mellan 28-35 grader och eftersom jag bor högst upp i huset har det varit omöjligt att sova på nätterna eftersom min lägenhet har värmts upp under dagen. Jag har lånat en fläkt av en vän till mig så jag har äntligen fått sova de senaste två dagarna, tack och lov. När jag inte varit ute på jobbjakt så har jag legat i Jardin du Luxembourg och solat under de senaste dagarna, liksom resten av Paris:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    error: © Solli KANANI This photo is copyrighted by Solli KANANI. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.