Paris

2nd day at work and some celebrating

Yesterday was my 2nd day at Ted Baker. Im starting to learn more and more and when I was working at the Men’s department upstairs with Emelie I learned all the names of the clothes in French. She pointed at different kind of shirts etc and I said the names in French, best way to memorize ;-)

After work I went to my favourite bar in Montmartre to meetup Alice and Mathieu, French friends that I acctually met at the same bar with Clari for a long time ago. The mojitos at the bar are STRONG..I just had a sip from my first one and I could feel how things  started to spinn around. But we had a great time, always fun to meet Alice and Mathieu :-)

You Might Also Like

3 Comments

 • Annelie
  22 July 2010 at 20:34

  Stort grattis till jobbet!! Du ser, något bättre väntade runt hörnet….:)

 • Hana
  25 July 2010 at 16:32

  Oh sweet lord! Vad jag missar saker här! Det låter som ett riktigt kul jobb utan tunga lyft! GRATTIS fina vän!

  Pussar, kramar & kärlek från oss alla!

 • Ida
  25 July 2010 at 23:23

  Hej! Grattis till jobbet!

  Funderar på att söka jobb i Paris och har en fråga. När du går omkring i Paris och lämnar ditt cv, har du något “lettre de motivation” med då och i så fall vad skriver du? För jag antar att du frågar på många olika sorters ställen och att du inte har ett brev för varje.

  En annan fråga, hade du erfarenhet av att jobba i bageri eller liknande innan du jobbade på La Durée? Eller är du väldigt bra på att sälja in dig? Vilket jag tycker är en bra egenskap.

  /Ida

Leave a Reply

Confirm you\'re not an alien * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: © Solli KANANI This photo is copyrighted by Solli KANANI. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.