Lunch på Le Rouge med mina gamla kollegor…

Idag var jag och lunchade på Le Rouge i Gamla Stan med mina gamla kollegor. Det var jättehärligt att träffa dom och få höra vad som händer i deras liv och jag passade även på att berätta mer om mina Paris-planer :-) Nu dröjer det inte länge förrän jag åker! Eftersom jag fyller år imorrn så överraskade de mig med två fina presenter. Som ni ser på fotot nedan så fick jag en jättesöt basker (precis vad jag tänkt köpa innan jag flyttar ner till Paris!) och en ny Paris-guide från Lonely Planet :-) Perfekt för mitt nya liv i Paris!

basker_paris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

3 Comments on "Lunch på Le Rouge med mina gamla kollegor…"


Guest
11 December 2009

Massor av GRATTIS i förskott och STOR KRAM!

Guest
11 December 2009

Oj detta har jag missat… att du flyttar till Paris. För hur länge?
Kram på dig och ha en underbar födelsedag!!

Guest
11 December 2009

Grattis på födelsedagen!
Hoppas att du får en riktigt bra dag.
Kram