WordPressfika med Carro på Saturnus

wordpress1

Efter jobbet idag var jag och mötte upp GymGlam-Carro för en wordpress-fika på Saturnus Café. Har inte berättat det för er här på bloggen men jag är i full gång med en ny träningssajt för Carro som jag gör i WordPress.Jag beundrar människor som Carro som engagerar sig i sina intressen och samtidigt vill inspirera andra och jag är superglad över att jag kommer få göra sajten :-)

Längtar verkligen tills den är helt klar och “up and running”, men tills dess är det en hel del jobb som måste göras. Idag körde jag en WordPress- intro och Carro som är snabblärd lärde sig både det ena och det andra om WordPress :-)

Träningssajten kommer att vara fullmatad med allt som rör träning och jag kommer givetvis tala om för er när den är klar ;-)

saturnus

Vi delade på en gigantisk kardemummabulle (vilket är ett måste om man fikar på Saturnus Café), färskpressad apelsinjuice till Carro och jag svalkade mig med en iskallt mineralvatten från Perrier. Var på tok för varmt för att dricka thé som jag vanligtvis brukar beställa.

morotskaka

Vi satt kvar till stängning men en halvtimme innan dess blev vi bjudna på den här superstora morotstårtbiten med himmelsk god glasyr och färska hallon på toppen. Den skulle gå ett dystert öde tillmötes om inte vi tog hand om den sa personalen och inte kunde vi säga nej till den här läckerheten?

stockholmbynight

Efter fikat promenerade jag hem och det behövdes! Jag ska nog ta en paus från Saturnus kardemummabullar och andra läckerheter…om jag inte vill börja rulla fram på gatorna vill säga…

skeppsholmen

Jag hann i god tid till Slussen där jag njöt av att se den vackra solnedgången :-)

p.s. Helt apropå ingenting men om något som jag tycker är beundransvärt: Innan jag mötte upp Carro (som för övrigt är gravid och i vecka 28) så hann hon träna på gymmet Metropolis Gym som ligger runt hörnet om Saturnus Café. Hon var inne på gymmet kl. 17:00 där hon körde ett powerpass med 5 olika axelövningar, hann ta några snapshots (se här) + duscha och var på Saturnus 17:30….

OM man verkligen VILL så är INGENTING omöjligt :-)

Var bara tvungen att skriva det ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

5 Comments on "WordPressfika med Carro på Saturnus"


Guest
02 July 2009

Grattis till att få göra träningssajten! Så spännande, vill självklart se hur det blev sen när det är klart. :-)

Har för tillfället svårt att slita blicken från bakverken… är det SÅ man får gratis fikabröd? Tänker hänga på Saturnus runt stängningsdags varje dag nu. Och se jättehungrig och ynklig ut. ;-)

Guest
02 July 2009

Härligt när man får vara med och engagera sig i andra människor som verkligen brinner för sin sak. Deras energi smittar verkligen av sig. Ska bli spännande att kika på sidan när den är klar.

Är också mäkta imponerad av de sista raderna i detta inlägg. Vill man så kan man!

Kram

Guest
02 July 2009

Hej! Säg till om du vill ha fler elever ;-) Är riktigt nyfiken på WP och har försökt lite själv, men fastnar lätt …

Guest
02 July 2009

åhh va kul, lova att berätta när sidan är klar. Håller med om man vill så hinner man och många bäckar små, man behöver ju inte alltid tänka att träningen skall vara i en timme minst.
Hoppas allt är bra, och tack för dina vänliga ord-de värmer. kram

Guest
02 July 2009

Vad spännande! Du är sa himla duktig och driven. Tror inte att du behöver oroa dig för den där bullen med alla yoga du gör! :)

Har mailat dig angaende en bloggträff.. Hoppas att det var ok och att du har lust att komma.

Kram Lisa