Promenade des Anglais

This is it, Promenade des Anglais! Eller La Prom som fransmännen säger…

promenadedesanglais

foto: Sanaz

Det är helt underbart att promenera och njuta av den vackra omgivningen. Men vill man bada så rekommenderas sandstränderna som ligger utanför Nice ;-) Jag och min syster har tillbringat flera somrar i Nice, det bästa är när vi är här med pappa, för då brukar han köra oss till en strand som ligger mellan Nice och Monaco, en sandstrand och turkost vatten som bara de inbodda känner till. Men som sagt, man måste ha bil för att åka dit…. Annars rekommenderas även St Raphaël, tar inte mer än en timme att åka dit och de har även en fin sandstrand :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

6 Comments on "Promenade des Anglais"


Guest
09 June 2009

Gud vad härligt! :D

Guest
09 June 2009

åhh va kul, har ni hus där? Jag har vart i frankrike många gånger men aldrig i nice eller paris för den delen, men min pappa bodde i strasbourg i 12år så vi kan den delen mycket väl. Hoppas du får det toppen och jag ser fram emot flera av dina semesterinlägg. kram

Guest
09 June 2009

Mmm, ser riktigt härligt ut! NJUT!

Guest
09 June 2009

Oh, vi kanske åker dit ihop en dag! Härliga riviera :)

Guest
09 June 2009

Det ser underbart ut! :) Här har det regnat i dag :/