Min faster i Nice…

Här bor min faster :-)

nice5

Foto:Sanaz

Det bästa av allt är när hela släkten är samlad hos min faster. Min pappa brukar grilla, min farmor brukar gå upp tidigt på morgnarna och inhandla goda exotiska frukter och smakrika grönsaker från torget nere i centrum. Farmor brukar även baka supergoda kakor och tårtor som jag och min pappa äter upp ganska fort ;-) Vi brukar ha det riktigt trevligt med andra ord :-)

odla

Foto:Sanaz

Den här söta ödlan brukar dyka upp då och då utanför min fasters hus. Den är ingen linslus och springer bort så fort man tar fram kameran, men den här gången var min syrra snabbare ;-)

(OBS, tidsinställt inlägg)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

6 Comments on "Min faster i Nice…"


Guest
11 June 2009

åhh vilket mysigt litet hus. va kul bor hon i nice hela tiden eller är det ett sommarhus?

Guest
11 June 2009

Vilken idyll, älskar ödlan! :-)

Guest
11 June 2009

Vilken underbar oas! *drömmer mig bort*

Guest
11 June 2009

Ser underbart ut!

Guest
11 June 2009

Hihi – vilken söt liten ödla!!