Happy training!

Ikväll var det dags för GymGlam Carro’s sista limited edition pass på Metropolis Gym. Jag hoppas redan på fler tillfällen :-) Jag har nog aldrig haft så kul på ett träningspass! Vi värmde upp med ett “funky dance” pass, grand final låten var givetvis  “Right Round” med Flo Rida! Därefter fortsatte vi med ett styrkepass, “Shape Up“..med massor av Britney Spears låtar och en o annan låt från Madonna o Lady Gaga. Vi gjorde allt från utfall, benböj, till en hel del grodhopp! Carro lovade att det bara skulle vara 6 grodhopp, men det slutade med att vi gjorde 30 st! Jag kände hur mjölksyran spred sig och i slutet hade jag kokta spaghetti ben, haha..Phew! Jag är helt slut! Lär ha träningsvärk i både rumpa o lår imorrn….nej, Carro..jag kommer absolut inte tänka onda tankar om dig imorrn ;-) O Hana, du får lova att inte tänka onda tankar om mig imorrn..haha..

Såhär glada var vi efter träningen! Från vänster: Hana, Carro, jag och MissAgda!

Trots att träningspasset var över kunde vi inte låta bli att ha en photoshoot utanför Metropolis Gym. Här ser ni Carro in action och fotografen är ingen mindre än Hana, en blivande David La Chapelle ;-)

goodiebag

Den här snygga träningsväskan från Nike, några träningsaccessoarer, smink från MakeUpStore och vatten från Bonaqua låg i goodiebagen som jag o MissAgda fick från Carro för att vi närvarat på SAMTLIGA PASS! (=6 pass totalt +de 2 första!)

Tusen tack för för ett superbra initiativ Carro och jag längtar redan efter fler limited edition pass :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share and Enjoy:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • RSS

3 Comments on Happy training!

 1. Ellinor
  19 May 2009 at 6:29 (6 years ago)

  Det ser verkligen ut som om ni haft jätte roligt under era träningssessioner. Hoppas att det blir fler tillfällen inom kort.
  Kram på dig

 2. Miss Agda
  19 May 2009 at 8:05 (6 years ago)

  Åh, jag måste också komma igång med PS, för du gör SÅÅÅÅÅ fina bilder/kollage med texter och färger. Dina inlägg blir ju så himla fina!

  Tack för superbra träningssällskap o jag håller med dig: Det är inte ofta man har SÅ kul på ett träningspass!

  Många kramar o hoppas vi ses snart igen!

 3. caroline
  19 May 2009 at 11:50 (6 years ago)

  åhh härligt, man rycks verkligen med bilderna. Hur ofta tränar du numera? Håller du fortfrande efter schemat från PT’n när du skulle bygga muskler? kramkram

Leave a Reply


7 − two =